Piaggio MP3, un scuter tot mai popular

10.10.2019

Piaggio MP3 500 a fost primul scuter cu 3 roti care a facut senzatie pe piata in 2006. Modelul a intrat in atentia unui public mai larg prin faptul ca inspira mai multa incredere riderilor care cautau un vehicul confortabil, sigur. Designul unic cu doua roti frontale permite modelelor de scutere Piaggio MP3 sa ofere stabilitate de exceptie la viraje, cu manevrabilitate avansata.

Multe persoane ezita sa isi achizitioneze o motocicleta deoarece nu sunt familiarizati cu pilotarea, sunt ingrijorati la gandul unui accident sau isi doresc un vehicul usor de condus. Din fericire, MP3 500 bifeaza toate exigentele oferind o rulare lina si poate fi un partener ideal pentru trazitul urban, suficient de capabil si pentru drumuri lungi pe autostrada.

De la debut si pana in prezent, gama Piaggio MP3 a fost incontinuu rafinata, nu doar pentru a contracara orice oferte din partea concurentilor, ci in special pentru a oferi eficienta crescuta. Noile editii de Piaggio MP3 reflecta placerea de a pilota si aduc performante dovedite.

 EticheteStiri recente


24.04.2020

Cele mai tari motociclete Bagger 2020

Cand te gandesti la motociclete bagger, te gandesti automat la motoare V-Twin. Exista si exceptii, c ...


16.04.2020

Cum poti mentine saua scuterului ca noua?

Scuterele sunt o alternativa eficienta de mobilitate urbana. Pentru a putea folosi scuterul cu succe ...


02.04.2020

Prelungeste durata de serviciu a scuterului tau!

Cei care folosesc scuterul pentru deplasare zilnica stiu ca poate fi neplacut cand intervine o defec ...