Despre Noi

 

 

 

MOTOCLASS.RO se ocupa cu comercializarea de vehicule motorsport, accesorii si echipamente off-road si on-road. Compania noastra va ofera o gama variata de produse la cele mai bune preturi din tara, promotii, oferte si reduceri. Echipa noastra va sta la dispozitie cu consultanta gratuita si toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face cea mai buna alegere pentru dumneavoastra. 

 

Pentru alegerea potrivita. Produsele noastre beneficiaza de un rating inalt pentru a-i ajuta pe acei clienti care inca ezita, sa ia o decizie. Poti cauta pe site exact produsul dorit si folosi filtre diferite pentru a salva timp si efort.

 

Livrare a produselor catre toate zonele. Indiferent unde locuiesti, comanda ta va fi livrata la timp, chiar la usa sau in locatia indicata. Produsele vor ajunge la tine in siguranta.

 

Calitate inalta a produselor. Operarea cu succes pe parcursul a cateva zeci de ani si milioane de clienti fericiti aduc certitudinea calitatii produselor noastre. In plus, toate produsele sunt supuse unui control al calitatii minutios, astfel incat nu scapa profesionistilor nostri.

Contactati-ne oricand, va asteptam!