2022 Kawasaki Z H2

23.11.2021

Kawasaki Z H2 si varianta 2022 Kawasaki Z H2 SE se impun in categoria de motociclete naked prin atributele tehnice avansate si designul modern. Cel mai important, Kawasaki detine un atu semnificativ sub forma motorului supraaliment dezvoltat 100% in-house. Apeland la competentele diviziilor sale aerospatiale si de turbine cu gaz, constructorul japonez a creat o gama unica de vehicule pe inductie axate pe segmentele Supersport, Sport Touring si, in cazul seriei Z, pe Supernaked.
Cheia atractiei irezistibile exercitate de conceptul Z H2 o reprezinta folosirea unei aplicatii supercharger echilibrate. Cele doua modele 998cc Supernaked vin cu specificatii impresionante.

Stylingul Sugomi ramane o caracteristica dominanta. Ghidonul de tip tubular, bordul cu ecran color TFT, modurile de putere selectabile, setarile multiple si posibilitatea de a utiliza aplicatia Rideology conectand smartphone-ul la vehicul reprezinta doar cateva dintre avantajele lui Z H2, respectiv Z H2 SE.

Probabil ca cadrul de tip trellis este familiar fanilor Ninja H2, insa subtilitati precum bratul basculant dublu ilustreaza cum aceste supernaked-uri au fost fin tunate pentru a se potrivi stilului de riding. Pilotii beneficiaza de franare integrata, schimbator rapid de viteze, launch control, trei moduri de control al tractiunii, moduri de putere si electronic cruise control. Puterea bruta, seducatoare a motorului de ultima ora intalneste un look rafinat si o personalitate prietenoasa cu riderul. Farurile cu LED si luminile aditionale ofera vizibilitate excelenta, in timp ce etrierele Brembo M4.32 monobloc asigura controlul si o putere de stopare previzibila, iar asistenta si ambreiajul faciliteaza schimbarile de viteza.

Varianta SE este tentanta pentru riderii care cauta naked-ul sublim. Modelul in editie speciala beneficiaza de tehnologia Showa Skyhook si ofera stabilitate crescuta inclusiv la pilotarea cu viteza inalta. Pachetul grafic face diferenta nu doar fata de modelul de baza Z H2, ci si fata de toate celelalte motociclete Supernaked din categoria sa.


Schemele de culoare pentru 2022:
Z H2
- Metallic Graphite Gray/Metallic Diablo Black
- Metallic Diablo Black/Golden Blazed Green.

Z H2 SE
- Metallic Diablo Black/Golden Blazed Green.EticheteReview recente


26.11.2021

Kawasaki Ninja H2 SX SE a fost dezvaluita la EICMA 2021

Kawasaki a dezvaluit la salonul moto de la Milano noua Ninja H2 SX SE.Primul model sport touring din ...


26.11.2021

Fantic XEF 450 Rally a fost prezentata la EICMA 2021

La standul de motociclete Fantic de la show-ul EICMA 2021, o noua aditie in lineup-ul prod ...


25.11.2021

Scuterul Aprilia SR GT a fost prezentat la EICMA 2021

In cadrul show-ului EICMA 2021 de la Milano, Aprilia a venit cu mai multe noutati, printre care noul ...