Scuterele electrice Yadea - viitorul mobilitatii urbane

17.03.2020

Yadea este un brand de top în China pe segmentul de e-scutere cu o experiență de 20 de ani în domeniu. Anul trecut, lineup-ul extins de scutere pur electrice a fost comercializat în 77 de țări, inclusiv în Statele Unite și Germania cu vânzări la nivel global ce au depășit 4 milioane de unități, atingând 11,7% din total. Popularitatea scuterelor Yadea mai ales in randul generatiilor tinere de piloti se datorează și faptului că producătorul asiatic a fost sponsor oficial al Campionatului Mondial de Fotbal 2018 desfășurat în Rusia.

 

Constructorul a lansat o serie de modele de e-scutere bazate pe baterii litiu-ion și care au în spate tehnologii avansate și un design la cele mai moderne standarde, intrând astfel în rândul marilor jucători pe acest segment de piață.

Un model mai recent de scuter produs de Yadea este G5, care vine echipat cu motor electric de înaltă performanță si cu baterii litiu de ultima ora Panasonic care permit 800 de încărcări înainte de a fi înlocuite, fiecare încărcare completă oferind autonomie de până la 120 km.

În calitate de cel mai mare producător de scutere electrice chinez, Yadea a fost invitat la târgul internațional EICMA din Italia, ocazie pe care a fructificat-o pentru a se adresa fanilor europeni ai vehiculelor pe două roți. Înainte de acest eveniment, producătorul de mopede Yadea a susținut în vară lansarea în Shanghai a modelelor în ediție diamond cu tematică sugestivă „A Revolution of Better Quality”.

În industria de e-scutere din China, Yadea s-a afirmat ca un lider în inovație, totul indicând că modelele cu baterii inteligente Li-Ion sunt următorul standard pe sectorul EV (vehicule electrice) și colaborează in prezent cu 20 de producători de renume, printre care Bayer și Panasonic pentru a oferi produse competitive. Misiunea companiei este ca sloganul „made în Yadea” să devină un reper pentru toți cei care aspiră să se plimbe cu un scuter electric performant. Brandul a realizat de asemenea acorduri de cooperare cu întreprinderea de motociclete electrice americană Lightning Motors precum și cu bine-cunoscuta companie de design KISKA din Austria.

Scuterele cu 0 emisii prezintă un potențial uriaș nu doar pe piața de acasă a Yadea, ci și în India, Statele Unite și Europa. Pe măsură ce populația lumii se familiarizează și pune în practică conceputul de „green travel”, vehiculele electrice pe două roți se convertesc într-o alternativă eficientă pentru oricine locuiește într-o așezare urbană.

Cuvintele-cheie din spatele succesului Yadea sunt „capacitate de producție înaltă” și „standarde ridicate de fabricație”, producătorul continuând să optimizeze soluțiile de mobilitate prin intermediul celor două centre tehnologice R&D pe care le deține. Cele 6 mari facilități de asamblare au ca rezultat anual o producție de 7 milioane de unități, unele dintre produse deținând certificările de calitate EN15194, CE, E-MARK și 3C.

Mai mult decât atât, compania a inițiat un sondaj printre riderii din Europa, America de Nord, Asia și alte regiuni cu scopul de a îmbunătăți fiecare model în funcție de preferințele și obiceiurile acestora. În concluzie, deși publicul din România nu este familiarizat cu gamele de scutere electrice Yadea, acestea pot constitui o alternativă excelentă de deplasare în mediile urban și suburban. De exemplu, modelele de scutere Yadea C-Umi si C-line pe care le puteți găsi și în oferta ATVRom garantează o experiență de pilotare agreabila si distractiva îmbinând tehnologia de ultimă oră cu simțul estetic modern și siguranța. Aceste două modele de scutere „verzi” se adresează unei game largi de piloți, fiind destinate posesorilor de carnet categoriile B, AM, A1, A2 și A. În plus, prezența dotărilor: lumini și stopuri pe LED, ecran LCD luminos și subțire cu afișaj minimalist, mânerul pentru pasager din aliaj de aluminiu, bateria detașabilă și sistemul inteligent de blocare/deblocare de la distanță ce va bloca automat scuterul dacă nu vă aflați în raza lui și-l va porni când vă apropiați constituie un argument solid pentru a aprecia noile scutere care nu sunt doar prietenoase cu mediul înconjurător ci și foarte practice pentru deplasarile de zi cu zi în traficul marilor orașe.

 

 EticheteStiri recente


02.04.2020

Prelungeste durata de serviciu a scuterului tau!

Cei care folosesc scuterul pentru deplasare zilnica stiu ca poate fi neplacut cand intervine o defec ...


27.03.2020

Tu stii cum sa alegi perechea de manusi moto potrivita?

In timp ce majoritatea motociclistilor apreciaza proprietatile de protectie ale castilor, jachetelor ...


27.03.2020

5 moduri de a-ti face scuterul vizibil in trafic

Adeptii scuterelor apreciaza, pe langa caracterul practic si eficienta de consum oferita de aceste v ...