2023 GASGAS TXT RACING 280

25.11.2022

Intre modelele trial 250cc si 300cc uimitoare, TXT RACING 280 ofera mixul perfect de putere in 2 timpi, greutate redusa si agilitate, devenind partenerul ideal al riderilor aspiranti in cautare de putere crescuta si manevrabilitate extrem de agila. La fel ca restul gamei Trial, motocicleta TXT RACING 280 vine echipata cu parti de inalta calitate precum ambreiajul Braketc si frane hidraulice, plus o suspensie extraordinara pentru a asigura fiabilitate si multa distractie la pilotare.

Caroseria a fost remodelata pentru sezonul 2023 si beneficiaza de grafica noua. Noul look este integrat in constructia zvelta, cu parti din plastic gandite pentru ergonomie, astfel incat riderii se pot misca liber pentru a-si pune intregul potential in valoare. De asemenea, pentru caroserie s-a folosit un compus special din polipropilena, foarte flexibil, care isi revine la forma initiala dupa impact, chiar daca a fost indoit la 180 grade sau mai mult.

Nu multe motociclete au o cutie de aer cu un asa de sofisticat design precum modelele TXT RACING. Aceasta nu doar gazduieste filtrul de aer de inalta calitate Twin Air, ci are si un design care permite liniile subtiri ale acestor trial bikes. Cu acces facil la filtrul de aer prins cu un singur surub, schimbarile se fac usor.

Alte dotari standard: ghidon Neken, manere Renthal, rezervor 2.3 litri, cadre robuste, 6 viteze, vopsea rosie durabila, protectie pentru motor, furca scurtata cu 7.5mm pentru agilitate imbunatatita, suspensie spate cu amortizor nou de la TECH ajustabil in 3 moduri pentru confort maxim si cursa spate 174mm, carburator Keihin PWK 28mm, radiator revizuit si ventilator, pornire kickstarter, transmisie pe lant, sa de inaltime 630mm. Garda la sol 325mm.

Motorul lui TXT RACING 280 din familia de motociclete GasGas este un superstar midsize, construit cu cea mai recenta tehnologie in 2 timpi pentru a garanta performanta, greutate redusa, ardere curata si dimensiuni compacte. Impartaseste multe aspecte cu arhitectura dovedita a modelelor trial ale brandului. Bazata pe ani de dezvoltare in domeniu, chiulasa ofera o admisie cu design termodinamic si parti de evacuare care contribuie semnificativ la suprematia acestui motor in clasa.EticheteReview recente


31.01.2023

KTM 890 ADVENTURE, un travel bike agil si manevrabil

Aventura pe doua roti isi gaseste expresia suprema in lineup-ul de motociclete Travel al brandului a ...


23.01.2023

CFMOTO 450SR, o motocicleta entry-level competitiva

SR-C21 de la CFMOTO este mai mult de un concept. Cu lansarea lui 450SR, brandul chinez se raporteaza ...


18.01.2023

2023 KTM 450 SMR

KTM 450 SMR 2023 este motocicleta perfecta pentru a va initia in lumea supermoto, un vehicul READY T ...