Ce tehnologii detine motocicleta Kawasaki Ninja H2

11.11.2019

In ciuda configuratiei cu patru cilindri, motocicleta Kawasaki Ninja H2 capabila de 300 cai putere se bazeaza pe tehnologii dezvoltate special pentru motorul supercharged pe care il are in dotare.

 Kawasaki Ninja H2 2020, EICMA 2019


La fel ca alte modele din lineup-ul de motociclete Kawasaki, si rapida Ninja H2 vine echipata cu sistem Ergo-Fit ce permite unei tipologii largi de rideri sa o piloteze simtindu-se in largul lor. ABS-ul (Anti-lock Brake System) nu lipseste nici el, asigurand performante de franare si stabilitate de top. Tot pentru franare stabila, motocicleta hypersport de fata a fost dotata cu tehnologie K-ACT (Kawasaki Advanced Coactive-braking Technology) ABS. Pentru schimbarea rapida a vitezelor, inginerii japonezi au optat pentru KQS (Kawasaki Quick Shifter). ECU este capabil sa livreze cantitatea optima de combustibil si de aer catre motorul supercharged prin intermediul tehnologiei Electronic Throttle Valves. Nu in ultimul rand, KLCM (Kawasaki Launch Control Mode) se ocupa de optimizara acceleratiei.

Alte tehnologii importante: KCMF (Kawasaki Cornering Management Function), KEBC - Kawasaki Engine Brake Control, ambreiaj Assist & Slipper Clutch, plus cel mai avansat sistem de control al tractiunii dezvoltat de Kawasaki - KTRC (Kawasaki TRaction Control) cu 3 moduri (9 nivele), conectivitate la smartphone etc.
Schema de culoare disponibila: Mirror Coated Spark BlackEticheteStiri recente


24.04.2020

Cele mai tari motociclete Bagger 2020

Cand te gandesti la motociclete bagger, te gandesti automat la motoare V-Twin. Exista si exceptii, c ...


16.04.2020

Cum poti mentine saua scuterului ca noua?

Scuterele sunt o alternativa eficienta de mobilitate urbana. Pentru a putea folosi scuterul cu succe ...


02.04.2020

Prelungeste durata de serviciu a scuterului tau!

Cei care folosesc scuterul pentru deplasare zilnica stiu ca poate fi neplacut cand intervine o defec ...