Solutiile „verzi” de mobilitate Yadea au devenit mai populare in 2021

14.12.2021

Yadea este brandul numarul 1 pe segmetul de vehicule electrice pe doua roti, scutere electrice si e-bikes. Brandul chinez se indreapta spre un viitor al mobilitatii sustenabile, smart. Dovada stau upgrade-urile semnificative la nivel de produse si tehnologie. Strategia de globalizare accelerata a companiei are ca obiectiv ultim introducerea cat mai multor solutii verzi de calatorie pentru oameni din intreaga lume.

Lineup de produse optimizat pentru a intalni diverse necesitati de tranzit

Yadea Y1S: in noiembrie, Yadea a dezvaluit Y1S, un e-moped smart special proiectat si dezvoltat pentru aplicatii comerciale variate. Echipat cu doua baterii detasabile si usoare pentru capacitate crescuta si operare facila, Y1S permite modificari pentru a intalni criteriile operatorilor, furnizorilor din logistica sau soferilor care livreaza mancare.

Seria de vehicule Huan Huan: in octombrie, Yadea a incheiat un parteneriat cu Huan Huan pentru a lansa doua vehicule care permit reincarcarea electrica prin intermediul tehnologiei avansate de shimbare a bateriei implementate de Gogoro Network.

In afara de introducerea de noi produse pe piata, Yadea isi mentine pozitia fruntasa in industrie, modelul G5 dobandind o popularitate foarte mare. De asemenea, succesul se datoreaza si lui C1S, un partener pe doua roti, cu zero emisii, ideal pentru plimbari si care a castigat premiul Red Dot Award, designul sau fiind realizat de studioul KISKA. La toate acestea se adauga o colectie impresionanta de e-bikes si electric kick scooters, care intrunesc cerintele consumatorilor de E-mobilitate de pretutindeni.

Pe langa imbunatatirea produselor din lineup, Yadea continua sa realizeze avansuri stiintifice si tehnologice — cea mai notabila inovatie pentru 2021 o cosntituie bateria Graphene 3.0. A fost dezvaluita in septembrie la evenimentul de lansare New Tech al Yadea si se caracterizeaza prin rezistenta la temperaturi deosebit de joase, o adaptabilitate crescuta la conditiile de mediu datorita adoptarii unui electrolit nou cu temperatura anti-inghet constanta, capacitate mai mare si o durata de viata mai lunga a bateriei.

Pentru a livra o experienta de riding la inaltime, Yadea mai adauga pe lista urmatoarele:

● Incarcare wireless
● Incarcare rapida
● Sistem smart: (tehnologie Bluetooth pentru conectivitate smartphone si casca).

In 2021, brandul Yadea si-a dublat eforturile pentur a fi tot mai prezent pe scena globala si a venit in intampinarea trendului crescator spre mobilitate electrica in Europa, accelerand activitatile pe piete cheie regionale. In octombrie, Yadea a semnat ca partener oficial al Xletix Challenge Berlin. In noiembrie, compania si-a expus produsele la show-ul EICMA 2021 de la Milano.

Pe parcursul anului 2021, Yadea s-a axat pe oferirea de alternative de transport pe doua roti eco-friendly, a adus inovatii importante in industria si si-a extins amprenta la nivel global prin noi colaborari. Pentru 2022, Yadea promite sa faca sloganul “Electrify Your Life” mai cunoscut in intreaga lume.EticheteStiri recente


09.08.2022

Kawasaki W800 2023

Legenda Kawasaki W800 paseste in 2023, impresionand prin atentia la detalii si ingineria de precizie ...


01.08.2022

2023 Husqvarna TC 250 domina concurenta in clasa sa

2023 TC 250 ramane in top in clasa competitiva motocross 250cc 2 timpi prin adaugarea de inovat ...


28.07.2022

Fantic a introdus noua gama enduro 2023

O combinatie de solutii inovatoare si tehnologie pentru a concura la cel mai ridicat nivel enduro. P ...