Colectia de scutere Vespa Sean Wotherspoon

18.03.2020

In parteneriat cu Sean Wotherspoon, unul dintre cei mai influenti designeri din America si de pe scena culturii street, Vespa a adus pe piata noi modele de scutere care se adreseaza cu predilectie generatiei tinere de piloti. „Starurile” sunt modele in editie limitata din cele mai populare game: Primavera si Sprint. Vrei sa te plimbi prin oras cu un scuter practic si in acelasi timp creat in spiritul celor mai noi trenduri ale momentului? Solutia este sa adopti stilul Vespa SW.

Sean Wotherspoon si-a pus amprenta pe colectia de scutere Vespa prin adaugarea de accente vintage inspirate de anii 80 si 90. O explozie de culoare - galben, rosu, verde inchis si acvamarin caracterizeaza modelele in serie limited, ca pentru a sparge monotonia din traficul orelor de varf.

Urmand traditia brandului italian, silueta zvelta a scuterelor este realizata din otel. Toate modelele pastreaza drept caracteristici manevrabilitatea de exceptie si eficienta ridicata de consum, sunt conforme standardelor Euro4 si prietenoase cu mediul. Scuterele Vespa Primavera si Sprint Sean Wotherspoon sunt disponibile pentru 2020 in variantele de motor de capacitate 50, 125 si 150cc. Pe langa scutere, exista si o colectie streetwear (tricouri si trening) plus casca cu logo distinctiv.EticheteStiri recente


02.04.2020

Prelungeste durata de serviciu a scuterului tau!

Cei care folosesc scuterul pentru deplasare zilnica stiu ca poate fi neplacut cand intervine o defec ...


27.03.2020

Tu stii cum sa alegi perechea de manusi moto potrivita?

In timp ce majoritatea motociclistilor apreciaza proprietatile de protectie ale castilor, jachetelor ...


27.03.2020

5 moduri de a-ti face scuterul vizibil in trafic

Adeptii scuterelor apreciaza, pe langa caracterul practic si eficienta de consum oferita de aceste v ...