2023 Piaggio MP3 lineup. Noutatile gamei de scutere cu 3 roti Piaggio

10.06.2022

Ce optimizari au fost aduse lineup-ului de scutere Piaggio MP3 2023?

Scuterele Piaggio MP3 primesc upgrade-uri pentru 2023

Piaggio a anuntat gama de scutere cu trei roti - MP3, noutatile constand in mai multe imbunatatiri tehnologice, precum si in adaugarea noului model MP3 530 hpe Exclusive.

De la prima vedere, modelele MP3 2023 din familia de scutere Piaggio se remarca prin partea frontala mai mare. Caroseria este mai lata si arata putin precum masca unui portar de hochei. Farurile LED sunt mai subtiri decat la designul precedent, iar semnalizatoarele de pe fata vin integrate in arcadele rotilor, fapt despre care producatorul italian afirma ca este un element inspirat de trendurile auto moderne.

Motorul 530cc il inlocuieste pe cel anterior de 493cc. Piaggio sustine ca noua motorizare producue peste 44 CP, la fel de multa putere ca varianta precedenta, dar ca unitatea mai mare ofera o crestere semnificativa a cuplului.

Revin in forta scuterele Piaggio MP3 400 hpe si Piaggio MP3 400 hpe Sport, aducand un motor optimizat pentru a reduce vibratiile si zgomotul. Versiunea 400cc livreaza 35 CP si ofera economie de combustibil imbunatatita.

O alta noutate vine sub forma ecranului 7-inch TFT care inlocuieste ecranul analog si LCD de generatie anterioara. Displayul complet color gazduieste sistemul de infointanment, cu integrare smartphone si navigatie GPS.

ABS si ASR (functie anti-alunecare, o forma de control al tractiunii) vin standard pentru toate modelele gamei. Scuterul Piaggio MP3 530 Exclusive dispune de trei moduri selectabile pentru motor (Comfort, Eco, Sport), cruise control, plus marsarier nou cu camera de backup pentru a face mai usoara potrivirea in spatii inguste. Modelul Exclusive beneficiaza, de asemenea, de sistemul Blind Spot Information System (BLIS) care indeplineste rolul de a-l alerta pe rider cu privire la obiectele aflate pe o raza de 30 metri, precum si de sistemul Lane Change Decision Aid System (LCDAS) care previne pilotul legat de orice potentiala coliziune atunci cand incearca sa schimbe benzile.

Alte caracteristici: sa cu design nou, pornire fara cheie, codita mai subtire, greutate redusa, suport nou pentru placuta de inmatriculare.EticheteStiri recente


30.09.2022

Incepe aventura pe doua roti cu un naked bike de la CFMOTO!

Daca te afli in postura de rider incepator si doresti sa achizitionezi prima ta motocicleta, probabi ...


29.09.2022

Can-Am Spyder F3 2023 Lineup

Lineup-ul Spyder F3 pentru sezonul 2023 a intrat deja in atentia celor care cauta o m ...


28.09.2022

Sesiune de inscrieri in Programul Rabla si Rabla Plus, 30 septembrie - 25 noiembrie

Pe 30 septembrie incepe urmatoarea sesiune de inscrieri in programul RABLA.Inscrierile in ...