Un scuter pentru oras: Kawasaki J125

11.09.2020

Scuterul Kawasaki J125 are o personalitate deosebita si il veti remarca usor pe carosabil datorita designului agresiv inspirat de stilul motocicletelor Ninja. Fanii segmentului super sport sunt cuceriti de aspectul acestui model de scuter, care se distanteaza net de competitie nu doar din punct de vedere estetic ci, mai ales, tehnic.

Deoarece oferta de scutere disponibila pe piata este una foarte larga, a fost esential ca modelul Kawasaki J125 sa se distinga prin cateva elemente definitorii, lucru care se intampla, de altfel, si in cazul fratelul sau mai mare, J300.

Scuterul Kawasaki J125 vine echipat cu un motor monocilindru in 4 timpi, de 125cc 13cp, compact si eficient, care furnizeaza suficienta putere pentru a intampina cerintele zilnice la drum, alaturi de cutia de viteze automata CVT si sistemul ABS. In plus, include un rezervor de 13L care ofera avantajul autonomiei extinse. Dar surpriza cea mare vine sub forma unui spatiu generos de stocare prin torpedoul cu priza de 12V, prevazut cu carlig pentru securizarea unui mic bagaj si prin compartimentul situat sub sa unde pot fi depozitate, de exemplu, o casca fullface si o geanta.

Te poti baza pe calitatile modelelor de scutere Kawasaki

Oricine are un stil de viata alert, fiind permanent mai mult pe drumuri, se poate baza pe calitatile scuterului Kawasaki J125. Inginerii care au proiectat acest model s-au gandit si la confortul pilotuluil, astfel incat acesta se va bucura mereu de o deplasare usoara si lina prin traficul agitat.

In concluzie, particularitatile tehnice, constructia si designul scuterului Kawasaki J125 il recomanda pentru plimbari si destindere in weekend, dar si pentru cei care cauta o alternativa la mijloacele de transport obisnuite, preferand sa scape mai repede de traficul infernal de la orele de varf din timpul saptamanii.EticheteStiri recente


28.09.2020

Line-up Indian Motorcycle 2021

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si Roadmaster Limited ...


11.09.2020

Un scuter pentru oras: Kawasaki J125

Scuterul Kawasaki J125 are o personalitate deosebita si il veti remarca usor pe carosabil dator ...


07.09.2020

2021 APRILIA TUONO V4 X

Aprilia a dezvaluit motocicleta Tuono V4 X, o editie limitata track-only disponibila in doar 10 unit ...