Piaggio 1 Active, un scuter pur electric de ultima ora

15 November 2023
Piaggio 1 Active, un scuter pur electric de ultima ora

Piaggio 1, scuterul electric pentru mobilitate urbana de la Piaggio, este acum disponibil intr-o versiune mai potenta, pentru a asigura o naveta eficienta si o pilotare usoara. Unitatea de putere care echipeaza Piaggio 1 ofera acum putere de varf de 2.2 kW, aproape dublu fata de versiunea anterioara, in timp Piaggio 1 Active atinge maximum 3 kW. Acest lucru reflecta o crestere semnificativa in termeni de acceleratie, care se mareste cu 14% pe Piaggio 1 si cu aproape 12% pe Piaggio 1 Active. 
Piaggio 1 este singurul e-scuter din categorie care ofera un compartiment sub sa suficient de spatios pentru a stoca o casca full jet.

100% electric. Modelul pur electric beneficiaza de calitatea, tehnologia avansata si siguranta caracteristice gamei de scutere Piaggio, fiind o alegere inspirata pentru cei care vor sa adopte o modalitate de tranzit prin oras lipsita de emisii. Intampina, de asemenea, asteptarile celor care vor un scuter premium: design stilat, sasiu rafinat, manevrabilitate incredibila, atentie la detalii, pilotare mai silentioasa. 

Te-ar putea interesa si:

2024 Ski-Doo MXZ 120/200 livreaza distractie pentru cei mici 

Juniorul din familie va dori sa petreaca intreaga zi pe zapada cu „jucariile” MXZ 120 si MXZ 200, doua snowmobile pentru copii manevrabile si usor de pilotat. Ambele modele sunt special concepute pentru cei mai tineri rideri, pastrand vie traditi...

Citeste mai mult