2021 Piaggio Beverly

25.03.2021

Piaggio Beverly este unul dintre cele mai populare scutere italiene. Anul acesta se implinesc 20 de ani de la prima generatie Beverly, moment oportun pentru ca producatorul sa ridice din nou stacheta optand pentru o serie de upgrade-uri.

Optimizarile sunt evidente la nivel de design al caroseriei, unde partea din spate este mai zvelta, cu linii mai musculare. Luminile cu LED contureaza o "semnatura" stralucitoare si adauga un plus de stil modelelor de scutere Piaggio din gama Beverly. Noi sunt si jantele cu 7 spite, precum si saua cu captuseala si cusaturi duble.

La nivel tehnic, se remarca cele doua motorizari conforme standardelor Euro 5, de 300cc si 400cc. Motoarele HPE (High Performance Engine) in 4 timpi, un cilindru, 4 valve, pe racire cu lichid permit eficienta de consum crescuta, un avantaj demn de luat in considerare de toti cei care vor sa economiseasca fara compromisul performantei. De asemenea, contribuie la diminuarea zgomotului produs la rulare.

In comparatie cu modelul anterior, motorul 300 hpe ofera o crestere a puterii de 23% ([email protected] rpm) si a cuplului de 15% ([email protected] rpm).
Motorul 400cc inlocuieste fostul motor 350. Piaggio sustine ca aceasta diferenta imbunatateste performanta mecanica si termodinamica si, in plus, are rolul de a reduce zgomotul si vibratiile si are ca rezultat cresterea puterii si a cuplului ([email protected] si [email protected]).

Scuterele Beverly vin pentru sezonul 2021 cu o furca Showa noua pe fata si cu amortizoare Showa ajustabile in 5 pozitii pe spate, contribuind la o pilotare lina. Rotile de diametru mare cu jante usoare din aliaj ((16” pe fata si 14” pe spate) adauga confort sporit, similar cu cel oferit de o motocicleta si asigura agilitate si manevrabilitate de top. Varianta 400 hpe adopta, de asemenea, roti mai mari (120/70 in loc de 110/70 pe fata si 150/70 in loc de 140/70 pe spate), ceea ce furnizeaza stabilitate marita indiferent de viteza.

Piaggio Beverly se mai caracterizeaza si prin cateva avansuri tehnologice, cum ar fi dotarea cu pornire electrica si cu instrumentar de bord complet digital 5.5” LCD. Versiunea 400 hpe aduce standard sistemul de conectivitate Piaggio Mia, care permite conectarea smartphone-ului via Bluetooth.

Pentru scuterul Piaggio Beverly sunt disponibile mai multe scheme de culoare atractive - Bianco Luna (alb), Blu Oxigen (albastru) si Grigio Cloud (gri), care se impletesc armonios cu finisaje metalice, cu saua pe maron inchis si cu jantele gri deschis.

Modelul Piaggio Beverly S este disponibil pe gri grafit mat. Trei scheme de culoare: Argento Cometa (gri), Nero Tempesta (negru mat) si Arancio Sunset (portocaliu stralucitor). Versiunea Beverly S are sa neagra si jante gri inchis.EticheteReview recente


29.09.2022

KTM 690 ENDURO R - arma perfecta pentru enduro racing

Motocicleta dual-sport premium de la KTM, 690 Enduro R, si-a gasit o nisa speciala orientata catre c ...


28.09.2022

Silence S01 Connected, o modalitate moderna si rapida pentru naveta urbana

Silence S01 Connected face parte din gama de scutere electrice premium produse in Spania si ofe ...


22.09.2022

CFMOTO 700CL-X ADV, o motocicleta neo-retro ideala pentru touring

700 CL-X ADV completeaza lineup-ul CL-X, alaturandu-se modelului neo-retro Heritage si cafe rac ...