Principale caracteristici ale gamei de motociclete Fantic Enduro 2022

18.05.2022

Emotiile Fantic Racing pot fi experimentate de-a lungul sezonului 2022 prin alegerea unui dirt bike din categoria care va reprezinta cel mai bine asteptarile pentru pilotarea in off road, fie motocross, fie enduro. Pe frontul Enduro, prima generatie a modelului XE in 4 timpi promite sa livreze o performanta spectaculoasa.

Gama XE Enduro se bazeaza pe motoare in 2 si 4 timpi:

  • Fantic XE 50 
  • Fantic XE 125 2T
  • Fantic XEF 250 4T
  • Fantic XEF 450 4T.

FANTIC “NEWRACINGERA” - producatorul italian isi propune sa rescrie conceptul de off-road. Prin eforturi constante in dezvoltarea celui mai tare racing bike, fara a face niciun compromis, Fantic se foloseste de competentele echipelor de fabrica, castigatoare pe circuite si de implicarea tinerelor talente si a campionilor de maine.

FANTIC FACTORYFEELING. Constructorul de motociclete Fantic a trasferat modelelor de productie solutii si echipamente care pana acum au fost dedicate motocicletelor de curse, cu scopul de a oferi motociclete de inalta performanta in toate departamentele. Balanta perfecta, un mix armonios de putere, agilitate, manevrabilitate si incredere in abordarea fiecarui obstacol. De la faza de design pana la realizarea de componente dezvoltate de Fantic in colaborare cu parteneri tehnici si companii de top, totul a fost gandit in cele mai mici detalii.

Fantic XEF 125 Performance este o motocicleta enduro din gama producatorului italian, bazata pe motorul Minarelli 125cc 4 timpi care este conform cu strictele norme Euro5. Modelul a primit update-uri in zona de sasiu, din punct de vedere ergonomic si estetic, cu grafici inspirate de motocicletele Fantic Racing.
Caracterizat prin agilitate remarcabila si greutate redusa, acest enduro bike garanteaza control deosebit chiar si pe cele mai tehnice trasee. Sasiul compact se combina cu manevrabilitatea excelenta pentru a da nastere unui model ideal pentru riderii novici, dornici sa experimenteze o aventura off road plina de adrenalina. Fantic XEF 125 Performance vine echipat cu o furca fata 41mm si cu suspensia spate Fantic cu bascula. Sunt disponibile doua variante de culoare, pe alb si pe negru.

Fantic XEF 250 Trail este o motocicleta construita pentru enduro, ce ofera combinatia perfecta de putere si usurinta de pilotare. Tehnologia avansata si cercetarea continua au ca rezultat un dirt bike ideal pentru riding pe cele mai dificile carari si pentru aventuri lungi in mijlocul naturii. Nicio destinatie nu va mai fi de neatins in saua acestei motociclete din gama Fantic, proiectate si construite in intregime in Italia. XEF 250 Trail ofera mentenanta redusa. Imbunatatirile estetice sunt inspirate de modelele Fantic Racing. Acest enduro bike este conform normelor Euro5 multumita partenerilor tehnici ai brandului.

Fantic XEF 450 2022 le propune riderilor pasionati sa experimenteze esenta enduro adevarata si sa descopere inovatia. Modelul XEF 450 descrie cel mai bine conceptele de agilitate, manevrabilitate, distributia puterii si tractiune la nivelul motorului Yamaha in 4 timpi. Aceasta motocicleta este puternica, agresiva, performanta si versatila. Ofera, totodata, un excelent control. Sistemul ECU, evacuarea si sasiul, impreuna cu toate celelalte componente, fac din motocicleta XEF 450 un partener enduro capabil sa concureze in orice conditii, oricat de dificile.EticheteStiri recente


29.06.2022

CFMOTO 300SR ABS 2022: un sport bike ideal pe strada si pe circuit

O motocicleta ideala pentru posesorii de carnet A2, 300SR se distinge prin designul a ...


14.06.2022

Motociclete APRILIA clasa 125cc: SX 125, RX 125, RS 125, RS 125 GP REPLICA, TUONO 125

Prima motocicleta APRILIA: SX 125, RX 125, RS 125, RS 125 GP REPLICA, TUONO 125Performanta si distra ...


10.06.2022

2023 Piaggio MP3 lineup. Noutatile gamei de scutere cu 3 roti Piaggio

Ce optimizari au fost aduse lineup-ului de scutere Piaggio MP3 2023? Scuterele Piaggio MP3 primes ...