2021 Kawasaki Vulcan S

30.09.2020

Kawasaki Vulcan S este pregatit sa impresioneze fanii motocicletelor cruiser! Modelul se poate conduce si cu permis categoria A2!

Disponibila pentru sezonul 2021 cu trei scheme distincte de culoare, motocicleta cruiser de talie medie din gama Kawasaki combina tehnologia de ultima ora cu un look modern si dotari complete. Cele trei optiuni de culoare sunt Metallic Spark Black, Metallic Flat Raw Graystone si Ebony. Din saua lui Vulcan S, riderii vor beneficia de o experienta de riding antrenanta multumita motorului 649cc, 4 timpi, 2 cilindri, racire cu lichid capabil sa dezvolte 61 CP.

Cele mai importante caracteristici ale lui Kawasaki Vulcan S consta in manevrabilitatea usoara, confortul sporit la pilotare datorat seii de inaltime joasa si pozitiei relaxate, in motorizarea compacta si cadrul cu design zvelt. Motocicleta Kawasaki de fata imbina in mod armonios virtutile traditionale ale unui cruiser clasic cu stylingul contemporan, adresandu-se unei largi tipologii de rideri. Inovatia Ergo-Fit se reflecta prin dotarea cu ghidonul si saua ajustabile in functie de de preferinte, in timp ce o vasta paleta de accesorii este disponibila pentru personalizare. Pornind de la modelul de baza Vulcan S, constructorul japonez a dezvoltat versiunile Vulcan S Performance si Vulcan S Tourer.EticheteReview recente


20.10.2020

Yadea C1 a castigat premiul Red Dot 2020

Anul acesta, scuterul Yadea C1 s-a remarcat dintre multe alte modele si a castigat premiul german Re ...


30.09.2020

2021 Kawasaki Vulcan S

Kawasaki Vulcan S este pregatit sa impresioneze fanii motocicletelor cruiser! Modelul se poate condu ...


22.09.2020

Piaggio Liberty S 150

Scuterul Piaggio Liberty S 150 bifeaza toate aspectele de interes pentru un profesionist urban care ...