Review Piaggio Liberty 50 4T 3V '19

07.08.2019

Nu sunt putini cei care zilnic efectueaza naveta catre birou sau la scoala. Timpul pierdut la semafor, inghesuiala combinata cu lipsa aerului conditionat ce caracterizeaza majoritatea mijloacele de transport in comun si alte neajunsuri sunt motivele pentru care tot mai multi locuitori din marile aglomerari urbane recurg la scutere ca modalitate alternativa de tranzit. In continuare iti dam un exemplu de scuter entry level, ideal ca partener de drum.

Piaggio Liberty 50 4T 3V face parte din gama Piaggio Liberty si se distinge printr-un design elegant de inspirație clasică, cu forme alungite și finisaje premium. Ușor de recunoscut în orice context, modelul grupului Piaggio vine echipat cu un motor compact monocilindru de 50cc, eficient și foarte prietenos cu mediul înconjurător prin folosirea tehnologiei I-Get (Italian Green Experience Technology), creat pentru a maximiza performanța și a limita costurile de întreținere pe termen lung. Asadar, din start riderul va fi avantajat printr-un consum redus, iar investitia se va amortiza repede.

Modelul Liberty 50 ofera o experiență de pilotare foarte confortabilă prin dotarea cu suspensii de înaltă calitate, cu furcă telescopică hidraulică pe față și monoamortizor hidraulic reglabil pe spate, la care se adaugă sistemul de frânare cu disc pe față și tambur pe spate. Inginerii italieni au prevazut acest scuter Piaggio cu spațiu amplu de stocare sub șa suficient de încăpător pentru o cască full face și torpedo cu 2 compartimente, la care se adaugă cârligul pentru securizarea bagajelor pe platformă, sub ghidon.

In concluzie, datorita caracterului util si practic, eficientei si nu in ultimul rand aspectului elegant, Piaggio Liberty 50 este o opțiune remarcabilă de deplasare urbană.

Specificatii
- motor monocilindru, 4 timpi, 3 valve, SOHC, EFI 50cc, 3cp
- tehnologie I-Get pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător
- răcire cu aer
- cutie de viteze automată CVT
- suspensie față cu furcă telescopică hidraulică, cursă de 76mm
- suspensie spate cu 1 amortizor hidraulic, reglabil cu 4 poziții
- frână față pe disc de 240mm
- frână spate cu tambur de 140mm
- torpedo cu 2 compartimente
- spațiu amplu de stocare sub șa cu loc pentru cască
- cârlig sub ghidon pentru fixarea sigură a bagajelor
- instrumentație mixă analog/digitală cu display LCD
- cadru din tuburi din oțel
- jante 16/14 inch față/spate.EticheteReview recente


28.01.2020

Fox V1 Czar, o casca off road pentru campioni

Standard de performanta. Casca pentru off road Fox V1 Czar ofera caracteristici dovedite. Un prim at ...


29.11.2019

Review motocicleta CF Moto 250NK 2019

Din lineup-ul de motociclete CF Moto face parte si 250NK, un model despre care constr ...


21.10.2019

Review Kawasaki Z400 ABS 2020

Motocicleta Kawasaki Z400 ABS 2020 ofera prin motorul de 399cc o performanta marita i ...